Anastasia Casey Austin, Texas

protection click fraud

Tieto produkty vyberáme nezávisle – ak si kúpite na niektorom z našich odkazov, môžeme získať províziu. Všetky ceny boli presné v čase zverejnenia.

Kuchyne niekedy potrebujú prerobenie, pretože jednoducho nie sú dostatočne funkčné alebo dobre navrhnuté. Ale to nebol prípad majiteľov domov v Austine v Texase Anastasia a Quinn Casey, ktorí sa pustili do renovácie kuchyne, ktorá by v konečnom dôsledku zlepšila náladu. Ich kuchyňa s rozlohou 120 štvorcových stôp bola... „tak hnedá“, Anastasia hovorí o svojom dome v štýle chaty zakúpenom v roku 2017. V skutočnosti to bolo hnedé, s nádychom „falošného toskánskeho“ a jednoducho to nebola jej atmosféra.

Napriek tomu, zatiaľ čo jej kuchyňa by bola v poriadku, Anastasia chcela, aby to bolo cítiť svetlejšie a jasnejšie. Umiestnenie kuchyne v dome a servírovací bar na jednej strane spôsobili, že všetko bolo zastrčené do rohu a chcela, aby priestor pôsobil súdržne so zvyškom domu.

Navyše tmavé skrinky zastali tri stopy od 11-stopových stropov a Anastasia chcela plne maximalizovať priestor, ktorý majú k dispozícii. Vyhrnuli si rukávy a začali si predstavovať, ako by mohla vyzerať ich vysnívaná kuchyňa.

instagram viewer

Bolo by ľahké uveriť, že Anastasia je interiérová dizajnérka, ktorá sa práve pozerá na hotovú kuchyňu, ktorú strávila asi dva roky plánovaním a vysnívaním sama. (Hoci ňou nie je, spolupracuje s niekoľkými vo svojom butikovom dizajnovom štúdiu, IDCO.) Krásny výsledok vyzerá ako milión dolárov, no celý rozpočet bol naozaj 22 000 dolárov.

Jednou z najväčších zmien bolo jednoduché odstránenie vizuálnej bariéry. Kuchynský polostrov mal rímsu vo výške baru, ktorá trčala 10 palcov nad zvyškom pultov a blokovala výhľad z obytných priestorov.

Tento jeden prvok prerušil vizuálny tok zvyšku domu a spôsobil, že kuchyňa sa cítila ako samostatný priestor. Anastasia vyrovnala rímsu so zvyškom pultu a presto – hneď sa cítila otvorenejšia!

S cieľom odstrániť hnedé more, Anastasia priniesla novú sviežu paletu farieb — elegantný monochromatický vzhľad s teplými bielymi a sivá (vrátane čela skriniek) a vymenené dvierka skriniek pre čisté línie štýlu Shaker od Svet dverí kabinetu. Prerobila aj skrinku, takže bola oveľa vyššia, aby zaplnila priestor nad chladničkou.

Nové mramorové pulty Carrara v jemnej bielej a sivej farbe priestor dramaticky rozžiarili. Veľmi šikovným rozhodnutím páru bolo použiť ako backsplash vyrezaný kúsok z oblasti umývadla.

Výmena horných skriniek za dlhé plávajúce police na mieru miestnosť ešte viac odľahčila a presvetlila. Anastasia ich zavŕšila svojou zbierkou tanierov, šálok a pohárov na pitie a niekoľkých kusov riadu.

Malým zvláštnosťou kuchyne bolo pár podivne umiestnených malých okien. Anastasia bola odhodlaná s nimi spolupracovať a vytvorila jedinečný moment s historickým kúskom šetrného umenia nad jedným, zakončeným svetlom z knižnice, ktoré zdokonalí scénu.

Celá renovácia trvala asi šesť týždňov a Anastasia a Quinn nemohli byť s výsledkami spokojnejší.

Ak by mohli zmeniť iba jednu vec, bol by to pomerne malý detail pridania panelovej chladničky, ale mať chladničku z nehrdzavejúcej ocele nebráni Anastasii v tom, aby si úplne zamilovala novo zrekonštruovanú kuchyňu. Prináša im to toľko radosti, že niekedy sedia vo vedľajšej miestnosti a len s úžasom pozerajú. (Nemôžeme ich viniť!)

  • Zdieľam
instagram viewer